Kylpyhuone- ja saunaremontti

Toteutamme haastavatkin kylpyhuone- ja saunaremontit yli kymmenen vuoden ammattikokemuksella.

Miksi toteuttaa kylpyhuoneremontti?

1. Viihtyvyys

Kylpyhuoneita ja saunoja remontoidaan useista eri syistä. Kylpyhuone ja sauna tekevät ison osan asumisviihtyvyyteen ja viihtyvyyden lisääminen onkin usein remontin lähtökohtainen idea.

2. Asunnon arvonnousu

Kylpyhuoneen kunto on myyntihetkellä usein asunnon arvoa eniten laskeva tai nostava tekijä, tästä syystä kylpyhuoneosaston uusiminen on monesti myös sijoituksellisessa mielessä järkevää.

3. Rakenteiden käyttöikä ja kosteusongelmat

Pesuhuoneen rakenteille on myös käytettyjen rakennemenetelmien perusteella määritelty käyttöikä. Riippuen käytetyistä menetelmistä, on kylpyhuoneen laskennallinen käyttöikä 15-40 vuotta. Käyttöiän tullessa täyteen, on kylpyhuoneen remontoiminen lähes poikkeuksetta pakollista, kosteusongelmien välttämiseksi.
Kylpyhuoneen huono kunto voi pahimmillaan johtaa mittavaankin kosteusvahinkoon ja tämä taas on kiinteistön kunnostuskustannusten ja arvon kannalta erittäin huono tilanne.

4. Kokonaisuus yhdeltä toimijalta

Kylpyhuone- ja saunaremontit koostuvat useasta eri osa-alueesta. Urakat pitävät sisällään rakennusteknisten töiden lisäksi mm. putki-, sähkö, ja suunnittelutöitä. Kaikista näistä haluamme huolehtia asiakkaamme puolesta. Tällä tavalla pystymme takaamaan urakan sujuvuuden ja jo ennalta hyviksi havaitut alihankkijat takaavat osaltaan laadukkaan lopputuloksen. Lisäksi tämä lisää hankkeesi kustannustehokkuutta ja monissa tapauksissa lyhentää kokonaisprojektisi läpimenoaikaa oleellisesti. Asiakkaana vältyt luotettavien toimijoiden etsimiseltä ja näiden eri toimijoiden aikataulujen yhteensovittamiselta.

Tehosteilla yksilöllisyyttä kylpyhuoneeseesi!

Kylpyhuoneen laattavalinnoissa ja laatoitustyyleissä on vain taivas rajana. Maustamalla kylpyhuonettasi tehostein, kuten eri värisiä laattoja tehosteena käyttäen, tai vaikkapa seinäsyvennyksen jollekin seinälle sijoittaen, lisäät kylpyhuoneesi yksilöllistä ilmettä. Mitä sitten keksitkin, me toteutamme sen. Haastavatkaan laatoitustyöt eivät ole meille ongelma.

Laadukas saunaremontti

1. Sauna puusepäntarkkuudella.

Valikoimalla parempaa
Me emme edusta mitään tiettyä laude- tai saunavalmistajaa. Teemme saunan aina mieltymystesi mukaan kustannustehokkaasti mittatilaustyönä. Tällä tavoin varmistumme, että saunaasi valikoituu aina ne virheettömimmät materiaalit. Jos kuitenkin olet mieltynyt jonkin tietyn valmistajan valmistuotteisiin, toteutamme toki urakan myös tällöin haluamallasi tavalla.

2. Listaton sauna.

Toteutamme uuden saunan paneloinnit aina listattomana, ellei asiakas muuta toivo. Listattomana toteutettu sauna on aina puusepäntarkkuudelle viedyn laadun tunnus saunassa. Kun sauna toteutetaan ilman listoja, on se yleisilmeeltään viimeistellympi. Listat alkavat myös helposti vuosien saatossa irvistelemään lämmön ja kosteuden vaikutuksesta. Listattomalla toteutuksella vuosienkin jälkeen, saunasi ilme on ryhdikäs.

3. Mittatilaus lauteet.

Kun lauteet tehdään paikan päällä materiaalit valikoiden, varmistutaan tarpeeksi laadukkaiden laudepuiden valikoitumisesta lopulliseen tuotteeseen. Paikan päällä suunniteltujen lauteiden etuna on myös kulkemisen esteettömyyden varmistaminen. Paikan päällä valmistamamme lauteet tehdään aina myös hivenen jykevämmistä runkomateriaaleista ja tällöin saunasi lauteet ovat verrattain tukevammat ja natisemattomat. Hyvin suunniteltu ja toteutettu sauna on turvallinen ja vaivaton käyttää.

Pyydä tarjous

Arviointikäynti

Jätettyäsi meille yhteydenottopyynnön reagoimme viipymättä. Varatessasi meidät arviokäynnille, et sitoudu vielä mihinkään. Arviointikäynnillä kartoitamme aina tarkoin asiakkaan tarpeet, toiveet ja kohteessa tehtävät toimenpiteet.

Tarjoussisältö

Tarjouksessamme on aina selvästi eriteltynä, mistä hinta koostuu. Kosteuskartoituksesta, dokumentoinnista ja muista urakointimme laatutekijöistä emme koskaan veloita asiakasta. Nämä palvelut ovat aina osa kilpailukykyistä hintaamme. Tarjouksen asiakas saa kauttamme viipymättä, kun tarjottava kokonaisuus on selvillä.

Pitävä hinta

Tarjoamme kaikki urakkamme siten, että tarjous sisältää kaikki asiakkaalle aiheutuvat kulut. Ilmoittamamme hinnan päälle ei koskaan tule piilokuluja, kuten kilometrikuluja, yllättäviä lisätyökuluja tai vastaavaa. Ammattilaisina vastaamme siitä, että yllättäviä tilanteita ei synny.

Ota yhteyttä

Jussi Siikakoski
Toimitusjohtaja / Yrittäjä
Tero Niskanen
Yrittäjä