Kylpyhuoneremontti Pirkkala – ammattitaitoa ja laadukkaita ratkaisuja

Tarjoamme Pirkkalassa kylpyhuoneremontteja, jotka yhdistävät laadun ja kestävyyden. Erikoisosaamistamme on luoda ratkaisuja, joilla kylpyhuone muutetaan toimivaksi, tyylikkääksi ja viihtyisäksi tilaksi. Kylpyhuone on paikka, jossa haluat päästää irti päivän stressistä ja ladata akkuja. Tehtävämme on toteuttaa unelmiesi kylpyhuone, joka on toimiva, turvallinen ja esteettisesti kaunis. Aloita kanssamme matka kohti uutta kylpyhuonetta!

Yksilölliset kylpyhuoneremontit Pirkkalassa

Meiltä saat yksilöllisesti räätälöidyn ja ammattitaidolla toteutetun kylpyhuoneremontin. Palvelumme kattavat koko remonttiprosessin suunnittelusta valmiiseen lopputulokseen asti. Kokeneet suunnittelijamme ovat apunasi valitsemassa juuri sinun makuusi ja budjettiisi sopivat materiaalit, värit ja kalusteet.

Ammattitaitoiset asentajamme varmistavat, että kylpyhuoneremontti sujuu suunnitelmien mukaan, pysyen aikataulussa ja budjetissa. Käytämme ainoastaan korkealaatuisia materiaaleja ja tuotteita, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Timanttisen työn laadun lisäksi saat meiltä selkeän dokumentoinnin remontin eri vaiheista. Näin pystyt myöhemmin todentamaan, kuinka remonttisi on toteutettu ja myöhempi remonttitarpeen arviointi helpottuu.

1. Panostamme asiakaskokemukseen

Urakka-aikainen tiedottaminen takaa sinulle stressittömän remonttikokemuksen. Meidän kanssamme toimiessasi olet koko ajan tietoinen siitä, miten urakka etenee, mitä siinä tapahtuu, mitä tapahtuu seuraavaksi ja mikä on työmaalla tilanne juuri nyt.

2. Maksuton kartoituskäynti

Ilmaisella kartoituskäynnillä kartoitamme remonttitarpeesi ja huomioimme ne kylpyhuoneremontin toteutuksessa. Meiltä saat myös suunnittelupalvelut - toteutamme kaikki myymämme urakat itse suunnittelusta toteutukseen.

3. Teemme urakat aina tinkimättä työn laadusta

Meille jokainen kylpyhuoneremontti Pirkkalassa on uniikki projekti ja teemme urakat aina tinkimättä työn laadusta missään urakan vaiheessa. Olemme sitoutuneet varmistamaan, että jokainen projekti suoritetaan huolellisesti, ottaen huomioon asiakkaidemme toiveet ja kodin ainutlaatuisuuden.

4. Korkeatasoista asiantuntijuutta

Kylpyhuone ja muut märkätilat ovat asuntoremontin ja -rakentamisen vaativin osa. Ne kannattaa hoitaa aina kerralla kuntoon ja tehdä oikein. Meillä vesieristyksistä vastaavat ammattitaitoiset asentajat, joilla on asianmukaiset sertifikaatit ja osaaminen työn tekemiseen.

5. Meidän kanssa tiedät mistä maksat

Asiakkaanamme tiedät aina etukäteen, mikä remonttisi hinta tulee olemaan eikä sinulle synny ikäviä yllätyskustannuksia. Annamme työstä aina sitovan tarjouksen. Hyödynnä kotitalousvähennys remonttityön osalta!

Miten tilaan kylpyhuoneremontin?

 • Ota yhteyttä meihin soittamalla 040 189 6895/ 040 215 7317 tai lomakkeella. Vastaamme viestiisi joko saman päivän aikana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. 
 • Haastattelemme sinua ja kartoitamme haluamasi urakan laajuuden. Haastattelun perusteella voimme antaa heti karkean hinta-arvion tulevasta urakasta. 
 • Mikäli etäarvio on mielestäsi halutun suuntainen, tulemme kohteeseen kartoituskäynnille. Käynnin perusteella annamme lopullisen ja sitovan tarjouksen kylpyhuoneremontista. Tarjouksemme sisältää aina selkeän erittelyn mistä hinta koostuu. Ilmoittamamme hinnan päälle ei koskaan tule piilokuluja.
 • Kun hyväksyt tarjouksen, sovimme kanssasi ajankohdan työn aloittamiselle. Aikataulutamme remontin niin, että se etenee mahdollisimman tehokkaasti ja aiheuttaa mahdollisimman vähän häiriötä arkeesi. Töiden aloittaminen riippuu aina sen hetkisestä työtilanteestamme, mutta pääsääntöisesti työ aloitetaan 2 kuukauden sisällä tilauksestasi.
ota yhteyttä kymppikylppari.fi

Miten kylpyhuoneremontti Pirkkalassa etenee?

 1. Työt alkavat normaalisti sillä, että kaikki vanha puretaan runkorakenteelle asti niin seinien kuin lattiankin osalta. Kun purkutyöt on saatu suoritettua, tehdään jääville rakenteille kattava kosteuskartoitus. Tämän jälkeen remontti jatkuu pohjatöillä.
 2. Pohjatyöt ja niiden laatu ovat avainasemassa laadukkaan kokonaisuuden tavoittelussa. Lattiakallistukset ovat hyvä esimerkki pohjatöiden merkityksestä; tarkasti valettu lattia mahdollistaa kylpyhuoneeseen linjakkaan laatoitustyön. Monista kilpailijoistamme poiketen valamme lattiakallistukset aina uudelleen.
 3. Pohjatöiden valmistuttua tehdään kylpyhuoneeseen vedeneristystyöt. Huolellisesti suunniteltu vedeneristys, laadukkaat materiaalit ja ammattitaitoinen asennus varmistavat, ettei kosteus pääse tunkeutumaan rakenteisiin, jotka voivat johtaa home- ja lahovaurioihin. Vedeneristystyö dokumentoidaan aina huolellisesti ennen laatoitustöiden aloittamista.
 4. Vedeneristystöiden jälkeen kylpyhuone laatoitetaan. Laatoitustyöt ovat kylpyhuoneremontin sydän, jossa yhdistyvät esteettisyys ja käytännöllisyys. Oikeaoppisesti suoritettu laatoitus ei vain luo upeaa ulkonäköä tilaan, vaan myös suojaa rakenteita kosteudelta, mikä on vesialtistuksen vuoksi kylpyhuoneissa erityisen tärkeää.
 5. Laatoitustöiden päätyttyä kylpyhuoneremontti jatkuu alakattotöillä, kalustamisella ja muilla loppuvaiheen rakennustöillä. Kylpyhuoneremontin yhteydessä voimme mm. asentaa vettä ja energiaa säästäviä hanoja ja suihkupäitä, jotka pienentävät vedenkulutusta.
 6. Rakennustöiden valmistuttua tehdään remonttialueella kattava loppusiivous.
 7. Kylpyhuoneremontin valmistuttua pidetään loppukatselmus, jossa lopputulos käydään kanssasi tarkasti läpi. Luovutamme sinulle myös dokumentit, joista näkyy tarkasti ja selkeästi, kuinka remontti on suoritettu.

Onko aika aloittaa unelmiesi kylpyhuoneen luominen?

Asiakastyytyväisyys on meille sydämen asia! Kuuntelemme huolellisesti toiveesi ja haluamme ylittää odotuksesi kylpyhuoneremontissa. Meidän kanssamme remontti sujuu vaivattomasti ja lopputulos vastaa toiveitasi. Unelmiesi kylpyhuone on mahdollinen – soita tai jätä yhteydenottopyyntö! Ota rohkeasti yhteyttä!

ota yhteyttä kymppikylppari.fi

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kyllä, meillä on kaikki tarvittavat luvat ja sertifikaatit, jotka ovat vaatimuksena kylpyhuoneremonttien toteuttamiseen Suomessa. Kaikki työntekijämme ovat myös asianmukaisesti koulutettuja ja sertifioituja. 

Kylpyhuoneremontin kesto riippuu monista tekijöistä, kuten remontin laajuudesta ja yksityiskohdista. Täysivaltainen kylpyhuoneremontti Pirkkalassa kestää tavallisesti 4-5 viikkoa. Tarjoamme tarkan arvion projektin kestosta suunnitteluvaiheessa.

Pyydä tarjous

Kylpyhuoneremontin hinta voi vaihdella suuresti riippuen remontin koosta, valituista materiaaleista ja työn vaativuudesta. Yksityiskohtaisen kustannusarvion antaminen vaatii kohdekäynnin ja tarpeidenne tarkan kartoituksen. Annamme aina kilpailukykyisen ja läpinäkyvän tarjouksen, johon sisältyvät kaikki remonttiin liittyvät kustannukset ilman piilokuluja. 

Tämä riippuu remontin laajuudesta ja siitä, miten herkkä olet mahdollisille haitoille kuten melulle ja pölylle. Tavallisesti asiakkaat asuvat asunnossa koko kylpyhuoneremontin ajan. Tavoitteenamme on varmistaa, että asuminen on mahdollista ja remontti häiritsee asumistasi mahdollisimman vähän. Mikäli kylpyhuoneessa on asuntosi ainoa vessa, joudut todennäköisesti miettimään urakka-ajalle tilapäisratkaisuja asumisesi suhteen. 

Ota yhteyttä

Jussi - Ota yhteyttä kymppikylppari.fi
Jussi Siikakoski
Toimitusjohtaja / Yrittäjä