Kylpyhuoneremontti Tampereella ja Pirkanmaalla – aina toiveidesi mukaan

Toteutamme laadukkaat kylpyhuoneremontit Tampereella, Kangasalla, LempäälässäNokialla, Pirkkalassa, Valkeakoskella, Ylöjärvellä ja muun Pirkanmaan alueella. Palvelemme pääasiassa yksityisasiakkaita kokonaisvaltaisesti remontin suunnittelusta loppusiivoukseen asti. Teemme remontointityöt sovitussa aikataulussa ja tinkimättä työn jäljestä. Meidän kanssamme on aina helppo asioida! 

Kylpyhuoneremontti on yksi kodin merkittävimmistä päivityksistä, joka vaatii huolellista suunnittelua ja ammattitaitoa. Laadukas työnjälki, materiaalien harkittu valinta sekä tehokas aikataulutus ovat seikkoja, joilla varmistamme, että remontti täyttää niin tekniset standardit kuin asiakkaidemme yksilöllisetkin toiveet. Panostamme vahvaan ammattitaitoon ja uusimpiin ratkaisuihin, jotta kylpyhuoneestasi muotoutuu toimiva, turvallinen ja viihtyisä tila pitkäksi aikaa. 

Miksi tilata kylpyhuoneremontti Pirkanmaalla meiltä?

1. Panostamme asiakaskokemukseen

Panostamme erityisen paljon kylpyhuoneremontin aikaiseen asiakaskokemukseen. Urakka-aikainen tiedottaminen takaa asiakkaallemme stressittömän remonttikokemuksen. Meidän kanssamme toimiessasi olet koko ajan tietoinen siitä, miten urakka etenee, mitä siinä tapahtuu, mitä tapahtuu seuraavaksi ja mikä on työmaalla tilanne juuri nyt.

2. Maksuton kartoituskäynti

Meiltä saat myös suunnittelupalvelut. Ilmaisella kartoituskäynnillä kartoitamme remonttitarpeesi ja huomioimme ne kylpyhuoneremontin toteutuksessa. Emme ketjuta urakoitamme vaan toteutamme kaikki myymämme urakat itse suunnittelusta toteutukseen.

3. Teemme urakat aina tinkimättä työn laadusta

Meille jokainen kylpyhuoneremontti Pirkanmaalla on uniikki projekti ja teemme urakat aina tinkimättä työn laadusta missään urakan vaiheessa. Olemme sitoutuneet varmistamaan, että jokainen projekti suoritetaan huolellisesti, ottaen huomioon asiakkaidemme toiveet ja kodin ainutlaatuisuuden. Dokumentoidut remontit ovat todennettavissa vielä 15 vuoden jälkeenkin, millä on merkitystä esimerkiksi asuntoa tai kiinteistöä myytäessä. Toteutamme urakat aina siististi ja pölyttömästi, jotta arkesi häiriintyisi mahdollisimman vähän remontin aikana. Huolehdimme pölynhallinnasta käyttämällä oikeanlaista laitteistoa ja työmenetelmiä.

4. Korkeatasoista asiantuntijuutta

Kylpyhuone ja muut märkätilat ovat asuntoremontin ja -rakentamisen vaativin osa. Ne kannattaa hoitaa aina kerralla kuntoon ja tehdä oikein. Meillä vesieristyksistä vastaavat ammattitaitoiset asentajat, joilla on asianmukaiset sertifikaatit ja osaaminen työn tekemiseen. Toteutamme urakat aina siististi ja pölyttömästi, jotta arkesi häiriintyisi mahdollisimman vähän remontin aikana. Huolehdimme pölynhallinnasta käyttämällä oikeanlaista laitteistoa ja työmenetelmiä.

5. Meidän kanssa tiedät mistä maksat

Asiakkaanamme tiedät aina etukäteen, mikä remonttisi hinta tulee olemaan eikä sinulle synny ikäviä yllätyskustannuksia. Annamme työstä aina sitovan tarjouksen. Hyödynnä kotitalousvähennys remonttityön osalta! Rakennuslupa tarvitaan, jos kylpyhuoneremontti sisältää laajennuksia tai rakenteellisia muutoksia.

Näin tilaat kylpyhuoneremontin

  • Ota yhteyttä meihin soittamalla 040 189 6895/ 040 215 7317 tai lomakkeella. Vastaamme viestiisi joko saman päivän aikana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. 
  • Haastattelemme sinua ja kartoitamme haluamasi urakan laajuuden. Haastattelun perusteella voimme antaa heti karkean hinta-arvion tulevasta urakasta. 
  • Mikäli etäarvio on mielestäsi halutun suuntainen, tulemme kohteeseen kartoituskäynnille. Käynnin perusteella annamme lopullisen ja sitovan tarjouksen kylpyhuoneremontista. 
  • Kun hyväksyt tarjouksen, sovimme kanssasi ajankohdan työn aloittamiselle. Töiden aloittaminen riippuu aina sen hetkisestä työtilanteestamme, mutta pääsääntöisesti työ aloitetaan 2 kuukauden sisällä tilauksestasi. 
Ota yhteyttä kymppikylppari.fi

Näin kylpyhuoneremontti Tampereella ja Pirkanmaalla etenee

1. Kylpyhuoneremontin suunnittelu alkaa perusteellisella tarvekartoituksella, jossa käymme kanssasi läpi toiveet ja vaatimukset. Tarjouksemme sisältää aina selkeän erittelyn mistä hinta koostuu. Ilmoittamamme hinnan päälle ei koskaan tule piilokuluja. Aikataulutamme remontin siten, että se on mahdollisimman tehokas ja aiheuttaa vähiten häiriötä arkeesi. Projektin kesto riippuu remontin laajuudesta; tyypillinen kylpyhuoneremontti Pirkanmaalla kestää noin 2-4 viikkoa. Kommunikoimme selkeästi kaikista aikataulumuutoksista.

2. Kun kylpyhuoneremontti tehdään täysimääräisesti, alkavat työt sillä, että kaikki vanha puretaan runkorakenteelle asti niin seinien kuin lattiankin osalta. Kun purkutyöt on saatu suoritettua, tehdään jääville rakenteille kattava kosteuskartoitus. Näin voidaan varmistua siitä, että uutta lähdetään rakentamaan aina kuivalle ja terveelle alustalle. Tämän jälkeen remontti jatkuu pohjatöillä.

3. Laadukkaan ja aikaa kestävän lopputuloksen rakentaminen lähtee aina liikkeelle pohjatöistä. Pohjatyöt ja niiden laatu ovat avainasemassa laadukkaan kokonaisuuden tavoittelussa. Lattiakallistukset ovat hyvä esimerkki pohjatöiden merkityksestä. Valamme monista kilpailijoistamme poiketen lattiakallistukset aina uudelleen. Tällä varmistamme, että lattiakallistukset ovat varmasti kaikilta osin haluamamme kaltaiset remontin valmistuessa. Valutekniikalla valmistetut lattiakallistukset takaavat lisäksi linjakkaamman lopputuloksen. Taidokkaasti ja tarkasti valettu lattia mahdollistaa kylpyhuoneeseen poikkeuksellisen linjakkaan laatoitustyön jäljen.

4. Käytämme kaikissa pohjatöissä aina ensiluokkaisia materiaaleja. Materiaalivalintojamme ohjaa vahvasti pitkän teknisen käyttöiän tavoittelu. Tämä näkyy erityisesti levy-, eriste- ja laastituotevalinnoissa. Pohjatöiden valmistuttua tehdään kylpyhuoneeseen vedeneristystyöt. Huolellisesti suunniteltu vedeneristys, laadukkaat materiaalit ja ammattitaitoinen asennus varmistavat, ettei kosteus pääse tunkeutumaan rakenteisiin, jotka voivat johtaa home- ja lahovaurioihin. Vedeneristystyö dokumentoidaan aina huolellisesti ennen laatoitustöiden aloittamista.

5. Laatoitustöiden päätyttyä kylpyhuoneremontti jatkuu alakattotöillä, kalustamisella ja muilla loppuvaiheen rakennustöillä. Kylpyhuoneremontin yhteydessä voimme asentaa vettä ja energiaa säästäviä hanoja ja suihkupäitä, jotka pienentävät vedenkulutusta. Lisäeristys ja modernit lämmitysratkaisut voivat alentaa koko kodin energiakustannuksia. Laattavalikoima, vesikalusteet ja muut materiaalit määrittävät paitsi kylpyhuoneen ulkonäön myös käytännöllisyyden ja kestävyyden.

6. Rakennustöiden valmistuttua tehdään remonttialueelle kattava loppusiivous. Kylpyhuoneremontin valmistuttua pidetään aina loppukatselmus, jossa lopputulos käydään kanssasi tarkasti läpi.

7. Kun haluat laadukkaan ja varmasti toimivan kylpyhuoneen Tampereella tai muualla Pirkanmaalla, ota yhteyttä Kymppikylppäriin. Toteutetaan teillekin laadukas kylpyhuoneremontti! 

Yksilöllisyyttä kylpyhuoneeseen

Kylpyhuoneremontit Tampereella ja Pirkanmaalla

Tilaa meiltä kylpyhuoneremontti Tampereella tai Pirkanmaan paikkakunnilla: Akaa, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Pälkäne, Toijala, Valkeakoski, Viiala ja Ylöjärvi. 

Kylpyhuoneremontti - ota yhteyttä kymppikylppari.fi

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kyllä, meillä on kaikki tarvittavat luvat ja sertifikaatit, jotka ovat vaatimuksena kylpyhuoneremonttien toteuttamiseen Suomessa. Kaikki työntekijämme ovat myös asianmukaisesti koulutettuja ja sertifioituja. 

Kylpyhuoneremontin kesto riippuu monista tekijöistä, kuten remontin laajuudesta ja yksityiskohdista. Täysivaltainen kylpyhuoneremontti kestää tavallisesti 4-5 viikkoa. Tarjoamme tarkan arvion projektin kestosta suunnitteluvaiheessa.

Pyydä tarjous

Kylpyhuoneremontin hinta voi vaihdella suuresti riippuen remontin koosta, valituista materiaaleista ja työn vaativuudesta. Yksityiskohtaisen kustannusarvion antaminen vaatii kohdekäynnin ja tarpeidenne tarkan kartoituksen. Annamme aina kilpailukykyisen ja läpinäkyvän tarjouksen, johon sisältyvät kaikki remonttiin liittyvät kustannukset ilman piilokuluja. 

Tämä riippuu remontin laajuudesta ja siitä, miten herkkä olet mahdollisille haitoille kuten melulle ja pölylle. Tavallisesti asiakkaat asuvat asunnossa koko kylpyhuoneremontin ajan. Tavoitteenamme on varmistaa, että asuminen on mahdollista ja remontti häiritsee asumistasi mahdollisimman vähän. Mikäli kylpyhuoneessa on asuntosi ainoa vessa, joudut todennäköisesti miettimään urakka-ajalle tilapäisratkaisuja asumisesi suhteen. 

Ota yhteyttä

Jussi - Ota yhteyttä kymppikylppari.fi
Jussi Siikakoski
Toimitusjohtaja / Yrittäjä