Katso miten remontti etenee meidän kanssa

Yrityksellemme on ensiluokkaisen tärkeätä, että asiakas on aina täysin tyytyväinen tilaamansa työn ja palvelun laatuun.

Jätettyäsi meille yhteydenottopyynnön reagoimme viipymättä. Varatessasi meidät arviokäynnille, et sitoudu vielä mihinkään. Arviointikäynnillä kartoitamme aina tarkoin asiakkaan tarpeet, toiveet ja kohteessa tehtävät toimenpiteet.

Tarjouksessamme on aina selvästi eriteltynä, mistä hinta koostuu.

Kosteuskartoituksesta, dokumentoinnista ja muista urakointimme laatutekijöistä emme koskaan veloita asiakasta. Nämä palvelut ovat aina osa kilpailukykyistä hintaamme. Tarjouksen asiakas saa kauttamme viipymättä, kun tarjottava kokonaisuus on selvillä.

Tarjoamme kaikki urakkamme siten, että tarjous sisältää kaikki asiakkaalle aiheutuvat kulut. Ilmoittamamme hinnan päälle ei koskaan tule piilokuluja, kuten kilometrikuluja, yllättäviä lisätyökuluja tai vastaavaa. Ammattilaisina vastaamme siitä, että yllättäviä tilanteita ei synny.
Betonipöly on pölynä niin hienojakoista että sen hallitseminen ilman asianmukaista laitteistoa on mahdotonta. Tästä syystä osastoimme asunnosta työn alla olevat alueet ja alipaineistamme tilat, joissa teemme runsaasti pölyä aiheuttavia töitä. Työuramme aikainen osaaminen on karttunut lähes yksinomaan urakan aikana asutuissa kohteissa, joten meillä on näkemystä siihen, kuinka asiat toteutetaan siten että paikat pysyvät siistinä ja jätämme jälkeemme siivotut ja siistit tilat. Perusperiaatteenamme on, että asunto tulee olla urakkamme ajan täysin asuttavissa ja urakasta aiheutuvat epämukavuustekijät on minimoitava. Meidän jäljiltämme kotonasi ei odota päivän lopulla kaaos, vaan siisti järjestys.
Runkorakenteille teemme aina kattavan kosteuskartoituksen. Käyttämämme porareikämittaus on varmin tapa varmistua, siitä, että uutta lähdetään rakentamaan terveelle pohjalle. Tällä tavoin asiakas voi varmistua siitä, ettei kauniin laattakuorrutuksen alle jää muhimaan jo rakenteessa ennestään ollutta kosteutta. Kosteuskartoitus on aina osa urakoitamme. Emme veloita siitä asiakkaalta mitään, eikä hinnoittelummekaan huomioi näitä toimenpiteitä urakkaa laskiessa.
Yrityksellemme on ensiluokkaisen tärkeätä, että asiakas on aina täysin tyytyväinen tilaamansa työn ja palvelun laatuun. Meille yleiset laatuvaatimukset eivät ole ainoa laadun mittari. Pystymme lupaamaan aina parempaa. Annamme kaikille töillemme kahden vuoden takuun. Emme koskaan myöskään luovuta valmistunutta kohdetta asiakkaalle ilman vastaanottotarkastusta. Vastaanottotarkastuksessa tehdyn työn laatu tarkastetaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Dokumentointi on kiinteistösi ”huoltokirja”
Märkätilojen remontoiminen pitää sisällään dokumentoitavia työvaiheita. Pesuhuoneen rakenteen tarkempi kuvaus esimerkiksi kiinteistöä myydessä on usein rahanarvoinen asia.

Kosteusmittauspöytäkirja
Purkamisen jälkeen on järkevää tehdä kosteusmittaus rakenteille, joista uuden rakentaminen alkaa. Tämän mittauksen yhteydessä luodaan mittauspöytäkirja, joka luovutetaan asiakkaalle ja asiakas voi varmistua siitä, että uusien rakenteiden alla on terve alusta.

Vedeneristyspöytäkirja
Vedeneristäminen on sertifikaatin vaativa työvaihe, josta myös tulee laatia pöytäkirja. Vedeneristyspöytäkirja luovutetaan asiakkaalle urakan loputtua.

Tuotteet ja menetelmät
Lista rakenteissa käytetyistä materiaaleista on oleellinen asia vuosien kuluttua kylpyhuoneen käyttöikää ja remontointitarvetta arvioitaessa. Tällaiset tiedot sisältävä asiakirja luovutetaan aina asiakkaalle kohteen valmistuttua. Edellytämme myös alihankkijoiltamme dokumentointia sitä vaativissa töissä. Myös heidän toteuttamistaan töistä luovutamme asiakkaalle dokumentit. Alihankkijoilla tällaisia dokumentteja ovat mm. sähkömittauspöytäkirjat, putkien koepaineistuspöytäkirjat, kalusteiden käyttöohjeet jne.

Hyvän rakennustavan mukaista toimintaa

Noudatamme kaikissa olosuhteissa hyvän rakennustavan mukaisia menetelmiä!

Kun on kyseessä kosteidentilojen remontointi, on hyvän rakennustavan mukaista purkaa kaikki olemassa olevat rakenteet rungolle asti. Tällä varmistutaan siitä, että mahdollinen rakenteisiin tunkeutunut kosteus saadaan poistettua ja uusille rakenteille saadaan määräyksien mukainen kiinnitys ja rakenteen kaikki osat ja niiden yhteensopivuus on remontin jälkeen tiedossa.

Tällöin siis lattioissa ja betoniseinissä vanhat tasoitteet hiotaan pois ja uudelleenrakentaminen alkaa aina puhtaalta betonipinnalta. Kun kyseessä on levyrakenteinen kylpyhuone, tulee levytysten aina olla kosteisiin tiloihin sopivia. Vanhat levytykset eivät poikkeuksetta täytä tämän päivän vaatimuksia. Kattoja uusiessa vanhat alas-laskun runkorakenteet harvemmin soveltuvat uuden katon rakentamiseen, joten myös ne tulee uusia.

Märkätiloja saneerattaessa myös kaivot useimmiten uusitaan. Vanhat valurautaiset kaivot eivät sovellu asiallisen vedeneristämisen toteuttamiseen ja vanhat muovikaivotkin ovat usein kyseenalaisia. Perusperiaatteena pidetään, että kaivot uusitaan aina kylpyhuoneremontin yhteydessä.

Paljon kylpyhuoneremontti maksaa Tampere - Ota yhteyttä kymppikylppari.fi

Ota yhteyttä

Jussi - Ota yhteyttä kymppikylppari.fi
Jussi Siikakoski
Toimitusjohtaja / Yrittäjä
Tero - Ota yhteyttä kymppikylppari.fi
Tero Niskanen
Yrittäjä