Saunaremontti Tampereella ja Pirkanmaalla – käsityötä ja huippulaatua

Sauna on suomalaisille tärkeä paikka, joten sen remontoimiseen kannattaa panostaa. Saunaremontti vaatii usein enemmän suunnittelua kuin monet muut remontit. Meiltä saat sekä ammattitaitoista suunnitteluapua että remontin toteutuksen. Saunamme ovat yksilöllisesti asiakkaan omien toiveiden mukaisesti toteutettuja. 

Teemme Tampereella ja laajemmin Pirkanmaan alueella kuluttaja-asiakkaille laadukkaita saunaremontteja, joissa yhdistyy ammattimainen osaaminen ja asiakkaiden toiveiden huomioiminen. Asiakkaamme arvostavat erityisesti reaaliaikaista tiedonkulkua remontin etenemisestä. Panostuksemme asiakaspalveluun ja säännöllinen kommunikointi antavat selkeän kuvan työn vaiheista ja edistymisestä.  

Huolellinen työn dokumentointi on osa palveluamme, mikä takaa sen, että remontin laatu on todennettavissa vielä vuosienkin päästä. Olemme vastuullinen toimija, joka panostaa aina ensiluokkaiseen ja toimivaan lopputulokseen. Kun haluat yksilöllisesti mittatilaustyönä valmistetun ja toimivan saunan, valitse saunaremonttisi tekijäksi Kymppikylppäri! 

Tilaa laadukas saunaremontti Kymppikylppäriltä 

Suunnitellessamme saunaremonttia Tampereella ja Pirkanmaan alueella, kiinnitämme huomiota yksityiskohtiin, jotka varmistavat sujuvan remontin ja nostavat kiinteistösi arvoa pitkäaikaisesti. Teemme saunan aina paikan päällä sinun tarpeet, toiveet ja mieltymykset huomioiden. Kokeneina saunantekijöinä voimme ehdottaa erilaisia ratkaisuja ja ideoida kanssasi, miten saunasi toteutetaan. 

Materiaalivalinnat ja saunan design ovat merkittäviä tekijöitä pitkän aikavälin arvon ja viihtyvyyden kannalta. Meillä on saunaan tarjolla laaja valikoima tyylejä, joista löytyy sopiva ratkaisu jokaiseen makuun ja tilaan. Emme edusta mitään tiettyä laude- tai saunavalmistajaa vaan teemme saunan aina mittatilaustyönä. Tällä tavoin varmistumme, että saunaasi valikoituu parhaat materiaalit. Lopputuloksesta saadaan toimiva ja täysin mieltymystesi mukainen kaikilta osin. Materiaalien osalta tarjoamme laadukkaita ja kestäviä ratkaisuja kuten: 

  • lauteet: haapa, leppä tai lämpökäsitelty puu 
  • seinämateriaalit: keraaminen laatta, puu tai kivituote 
  • lämmönlähde: sähkö- tai puukiukaan valinta asiakkaan toiveiden mukaan 

 

Kun lauteet tehdään paikan päällä, varmistutaan laadukkaiden laudepuiden käytöstä lopullisessa tuotteessa. Paikan päällä suunniteltujen ja valmistettujen lauteiden etuna on myös varmistaa esteetön kulkeminen ja ne tehdään aina hivenen jykevämmistä runkomateriaaleista. Tällöin saunasi lauteet ovat verrattain tukevammat ja natisemattomat. Hyvin suunniteltu ja toteutettu sauna on turvallinen ja vaivaton käyttää. 

1. Sauna puusepäntarkkuudella

Panostamme ensiluokkaiseen työn jälkeen sekä siihen, että saunasi on hyvä ja toimiva vielä vuosienkin päästä. Meillä on vahva ammattiylpeys tekemisistämme. Toteutamme esimerkiksi uuden saunan paneloinnit aina listattomana ellet muuta toivo.

2. Listaton sauna

Listattomana toteutettu sauna on aina puusepän tarkkuudelle viedyn laadun tunnus. Kun sauna toteutetaan ilman listoja, on se yleisilmeeltään viimeistellympi. Listat alkavat myös helposti vuosien saatossa irvistelemään lämmön ja kosteuden vaikutuksesta. Listattomalla toteutuksella saunasi ilme on ryhdikäs vuosienkin jälkeen.  Meille tärkeitä asioita Pirkanmaalla ovat myös hyvä asiakaspalvelu ja urakka-aikainen tiedottaminen.

3. Dokumentoimme remontin jokaisen vaiheen

Saat koko urakka-ajan ajantasaista tietoa urakan etenemisestä. Tärkeää on myös urakoidemme siisteys ja pölyttömyys, jotta arkesi ei häiriinny tarpeettomasti töistämme. Me myös dokumentoimme remontin jokaisen vaiheen, jolloin asiakkaamme näkevät tarkalleen 15 vuoden päästäkin, miten työ on tehty. 

4. Tiedät mistä maksat

Asiakkaanamme tiedät aina etukäteen, mikä remonttisi hinta tulee olemaan eikä sinulle synny ikäviä yllätyskustannuksia. Annamme työstä aina sitovan tarjouksen. Hyödynnä kotitalousvähennys remonttityön osalta! 

Laatua ja yksilöllisyyttä

Saunaremontti on helppo käynnistää 

  • Ota yhteyttä meihin soittamalla 040 189 6895/ 040 215 7317 tai lomakkeella. Vastaamme viestiisi joko saman päivän aikana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. 
  • Haastattelemme sinua ja kartoitamme haluamasi urakan laajuuden. Haastattelun perusteella voimme antaa heti karkean hinta-arvion tulevasta urakasta. 
  • Mikäli etäarvio on mielestäsi halutun suuntainen, tulemme kohteeseen kartoituskäynnille. Käynnin perusteella annamme lopullisen ja sitovan tarjouksen saunaremontista. 
  • Kun hyväksyt tarjouksen, sovimme kanssasi ajankohdan työn aloittamiselle. Töiden aloittaminen riippuu aina sen hetkisestä työtilanteestamme, mutta pääsääntöisesti työ aloitetaan 2 kuukauden sisällä tilauksestasi. 
Ota yhteyttä kymppikylppari.fi

Miten tehdään laadukas saunaremontti Pirkanmaalla? 

1. Rakennusvaiheiden aikana noudatamme selkeää työprosessia, joka etenee suunnitelmallisesti perustustöistä viimeistelyyn. Työvaiheet dokumentoidaan tarkoin, mikä takaa sen, että niin tiimimme kuin asiakkaammekin voivat seurata remontin etenemistä reaaliajassa. Asiakkaillemme toimitettava dokumentaatio todistaa, kuinka remontti on tehty ja se heijastuu positiivisesti asunnon arvoon jopa vuosikymmeniä myöhemmin. 

2. Puramme remontoitavasta saunasta kaiken vanhan pois runkorakenteille saakka. Tämän jälkeen tarkistamme, että kaikki lämmöneristeet ovat kunnossa. Mikäli löydämme lämpöeristeistä kosteutta tai värimuutoksia, vaihdamme vaurioituneet eristeet uusiin. 

3. Kun rakenteet on saatu todettua terveiksi ja kuiviksi, asennamme kattoon ja seiniin höyrynsulkupinnan. Höyrysulkupinnan asentamisen jälkeen teemme paneelikoolauksen, jossa on tärkeätä varmistaa riittävä tuuletusrako paneelin ja höyrynsulkupinnan väliin. 

4. Lauteiden kiinnitystä varten asennamme lauteille oman kiinnityslaudoituksen paneelien taakse. Tällä takaamme, että lauteiden kuorma kannatellaan seinän runkorakenteelta saakka. Pohjatöiden valmistuttua teemme itse panelointityön. Kaikki sellaiset paneelit ja laudelaudat, joissa ei ole tehtaan puuvahakäsittelyä, öljyämme kauttaaltaan parafiiniöljyllä. Öljyäminen helpottaa saunan puhtaanapitoa, tuo puun värisävyihin syvyyttä ja tekee saunasta kestävämmän. 

5. Rakennamme nousuaskelman, mahdolliset kaiteet ja muut lisäosat saunaan valikoituneista materiaaleista mieltymystesi mukaisesti ja toivotuille paikoille. Kiukaan ja kiuaskivien asentaminen on aina myös osa urakkaamme. 

6. Kun saunaremontti päättyy, on saunasi valmis käytettäväksi ja loppusiivottu. Urakkamme sisältävät aina urakka-aikaisen siivoamisen lisäksi kattavan loppusiivouksen. Voit keskittyä nauttimaan uuden saunan lämmöstä! 

7. Kun haluat laadukkaan ja varmasti toimivan saunan Tampereella tai muualla Pirkanmaalla, ota yhteyttä Kymppikylppäriin. Suunnittelemme ja toteutamme saunaremontin, jonka lopputulos miellyttää ja toimii vielä vuosienkin kuluttua. 

Tilaa saunaremontti Tampereella tai Pirkanmaalla

Meiltä saat saunaremontit Tampereella ja Pirkanmaan paikkakunnilla Akaa, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Pälkäne, Toijala, Valkeakoski, Viiala ja Ylöjärvi.

Sauna- ja kylpyhuoneremontti hinta - ota yhteyttä kymppikylppari.fi

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Saunaremontin kesto riippuu remontin laajuudesta ja toteutuksesta. Tyypillisesti kesto vaihtelee muutamasta päivästä pariin viikkoon. Pidämme kiinni sovituista aikatauluista ja tiedotamme aktiivisesti remontin etenemisestä. 

Saunaremonttia varten tarvittavat luvat riippuvat remontin kohteesta ja laajuudesta. Tavallisesti pienet pintaremontit eivät vaadi lupia, mutta laajemmat muutostyöt voivat edellyttää rakennusluvan. Olemme apunasi lupaprosesseissa.

Suosituimpia materiaaleja saunaremontissa ovat laadukkaat lauteet, kuten lämpökäsitelty haapa tai leppä, sekä hyvälaatuiset kiuaskivet. Valitsemme aina parhaat materiaalit kestävyyden ja turvallisuuden takaamiseksi. 

Ilmanvaihdon parantaminen on tärkeää saunan toimivuuden ja pitkäikäisyyden kannalta. Takaamme asianmukaisen ilmanvaihdon suunnittelun ja toteutuksen, varmistaen saunan raikkaan ilman ja optimaalisen kosteustasapainon. 

Yleisimmät virheet saunaremontissa liittyvät puutteelliseen suunnitteluun, heikkoihin kosteuseristyksiin ja ilmanvaihtoon. Me vältämme nämä virheet ja pidämme huolen, että jokainen työvaihe on huolellisesti harkittu ja toteutettu ammattitaidolla. 

Kosteuseristyksen on oltava tiivistä ja normien mukaista, jotta vältetään kosteusvaurioiden riski. Me huolehdimme, että kosteuseristykset tehdään oikein ja käytämme vain hyväksyttyjä menetelmiä ja materiaaleja, turvaten saunasi käyttöiän. 

Ota yhteyttä

Jussi - Ota yhteyttä kymppikylppari.fi
Jussi Siikakoski
Toimitusjohtaja / Yrittäjä