Saunaremontti Tampereella ja Pirkanmaalla

Me Kymppikylppärillä toteutamme laadukkaat saunaremontit Tampereella, Nokialla, Pirkkalassa, Kangasalla, Valkeakoskella, Ylöjärvellä ja koko muun Pirkanmaan alueella. Olemme vastuullinen toimija, joka panostaa aina ensiluokkaiseen ja toimivaan lopputulokseen. Saunamme ovat aina yksilöllisesti asiakkaan omien toiveiden mukaisesti toteutettuja. Kun haluat yksilöllisesti mittatilaustyönä valmistetun ja toimivan saunan, valitse saunaremonttisi tekijäksi Kymppikylppäri.

Laadukas saunaremontti Pirkanmaalla Kymppikylppäriltä

1. Sauna puusepäntarkkuudella

Valikoimalla parempaa - Me emme edusta mitään tiettyä laude- tai saunavalmistajaa. Teemme saunan aina mieltymystesi mukaisesti mittatilaustyönä. Tällä tavoin varmistumme, että saunaasi valikoituu parhaat materiaalit ja loppuloksesta saadaan toimiva ja täysin asiakkaan mieltymysten mukainen kaikilta osin.

2. Listaton sauna

Toteutamme uuden saunan paneloinnit aina listattomana, ellei asiakas muuta toivo. Listattomana toteutettu sauna on aina puusepän tarkkuudelle viedyn laadun tunnus saunassa. Kun sauna toteutetaan ilman listoja, on se yleisilmeeltään viimeistellympi. Listat alkavat myös helposti vuosien saatossa irvistelemään lämmön ja kosteuden vaikutuksesta. Listattomalla toteutuksella vuosienkin jälkeen, saunasi ilme on ryhdikäs.

3. Mittatilauslauteet

Kun lauteet tehdään paikan päällä materiaalit valikoiden, varmistutaan tarpeeksi laadukkaiden laudepuiden valikoitumisesta lopulliseen tuotteeseen. Paikan päällä suunniteltujen lauteiden etuna on myös kulkemisen esteettömyyden varmistaminen. Paikan päällä valmistamamme lauteet tehdään aina myös hivenen jykevämmistä runkomateriaaleista ja tällöin saunasi lauteet ovat verrattain tukevammat ja natisemattomat. Hyvin suunniteltu ja toteutettu sauna on turvallinen ja vaivaton käyttää.

Näin tilaat saunaremontin

  • Ota yhteyttä meihin  soittamalla 040 189 6895/ 040 215 7317 tai lomakkeella. Vastaamme  viestiisi joko saman päivän aikana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.
  • Haastattelemme sinua ja kartoitamme haluamasi urakan laajuuden. Haastattelun perusteella voimme antaa heti karkean hinta-arvion tulevasta urakasta.
  • Mikäli etäarvio on mielestäsi halutun suuntainen, tulemme kohteeseen kartoituskäynnille. Käynnin perusteella annamme lopullisen ja sitovan tarjouksen saunaremontista.
  • Mikäli hyväksyt tarjouksen, sovimme ajankohdan työn aloittamiselle. Töiden aloittaminen riippuu aina sen hetkisestä työtilanteesta, mutta pääsääntöisesti työ aloitetaan 2 kuukauden sisällä tilauksestasi.

Saunaremontti vaihe vaiheelta

Remontoitavasta saunasta puretaan kaikki vanha pois runkorakenteille saakka. Tämän jälkeen tarkistetaan, että kaikki lämmöneristeet ovat kunnossa. Mikäli lämpöeristeistä löydetään kosteutta tai värimuutoksia, vaihdetaan vaurioituneet eristeet uusiin.

Kun rakenteet on saatu todettua terveiksi ja kuiviksi, asennetaan kattoon ja seiniin höyrynsulkupinta. Höyrysulkupinnan asentamisen jälkeen tehdään paneelikoolaus, jossa on tärkeätä varmistaa riittävä tuuletusrako paneelin ja höyrynsulkupinnan väliin.

Lauteiden kiinnitystä varten asennetaan lauteille oma kiinnityslaudoituksensa paneelien taakse. Tällä taataan, että lauteiden kuorma kannatellaan seinän runkorakenteelta saakka. Pohjatöiden valmistuttua tehdään itse panelointityö.

Kaikki sellaiset paneelit ja laudelaudat, joissa ei ole tehtaan puuvahakäsittelyä, öljytään kauttaalta parafiiniöljyllä. Öljyäminen helpottaa saunan puhtaanapitoa, tuo puun värisävyihin syvyyttä ja tekee saunasta kestävämmän.

Nousuaskelma, mahdolliset kaiteet ja muut lisäosat rakennetaan saunaan valikoituneista materiaaleista asiakkaan mieltymysten mukaisesti ja toivotuille paikoille. Kiukaan ja kiuaskivien asentaminen on aina myös osa urakkaa.

Kun saunaremontti päättyy on saunasi valmis käytettäväksi ja loppusiivottu. Urakkamme sisältävät aina urakka-aikaisen siivoamisen lisäksi kattavan loppusiivouksen. Kymppikylppäri Oy:n jäljiltä voit keskittyä nauttimaan uuden saunan lämmöstä.

Laatua ja yksilöllisyyttä

Miksi saunaremontti meiltä?

  • Teemme saunan aina paikan päällä sinun tarpeet ja toiveet huomioiden. Jokainen sauna tehdään juuri käyttäjänsä mieltymysten mukaan.
  • Panostamme ensiluokkaiseen työn jälkeen sekä siihen, että lopputuote on hyvä ja toimiva vielä vuosienkin päästä. Meillä on vahva ammattiylpeys tekemisistämme.
  • Meiltä saat miellyttävän asiakaskokemuksen. Panostamme hyvään asiakaspalveluun ja urakka-aikaiseen tiedottamiseen. Saat koko urakka-ajan ajantasaista tietoa urakan etenemisestä.
  • Panostamme myös siisteyteen ja pölyttömyyteen urakoissamme. Tämä siksi, jotta arkesi ei häiriinny tarpeettomasti töistämme. 

Tilaa saunaremontti Tampereella ja Pirkanmaalla Kymppikylppäriltä

Kun haluat laadukkaan mittatilauksena valmistetun saunan Tampereella tai Pirkanmaalla, ota yhteyttä meihin. Suunnittelemme ja toteutamme saunaremontin, jonka lopputulos miellyttää ja toimii vielä vuosienkin kuluttua.

Arviointikäynti

Jätettyäsi meille yhteydenottopyynnön reagoimme viipymättä. Varatessasi meidät arviokäynnille, et sitoudu vielä mihinkään. Arviointikäynnillä kartoitamme aina tarkoin asiakkaan tarpeet, toiveet ja kohteessa tehtävät toimenpiteet.

Tarjoussisältö

Tarjouksessamme on aina selvästi eriteltynä, mistä hinta koostuu. Kosteuskartoituksesta, dokumentoinnista ja muista urakointimme laatutekijöistä emme koskaan veloita asiakasta. Nämä palvelut ovat aina osa kilpailukykyistä hintaamme. Tarjouksen asiakas saa kauttamme viipymättä, kun tarjottava kokonaisuus on selvillä.

Pitävä hinta

Tarjoamme kaikki urakkamme siten, että tarjous sisältää kaikki asiakkaalle aiheutuvat kulut. Ilmoittamamme hinnan päälle ei koskaan tule piilokuluja, kuten kilometrikuluja, yllättäviä lisätyökuluja tai vastaavaa. Ammattilaisina vastaamme siitä, että yllättäviä tilanteita ei synny.

Ota yhteyttä

Jussi Siikakoski
Toimitusjohtaja / Yrittäjä