Kylmpyhuoneremontti Jonne Seppä

“Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen” 

Kylpyhuoneremontti ja mittatilaussauna omakotitaloon: "Aitoa käsityöläisyyttä ja kunnianhimoista tekemistä"

Jonne Seppä on erittäin tyytyväinen omakotitalonsa sauna- ja kylpyhuoneremonttiin, jonka Kymppikylppäri toteutti tarkasti ja korkealla ammattitaidolla. 

“Kaikki on särmästi tehty, mielettömän tarkkaa jälkeä, suorastaan huipputyötä”, kuvailee Jonne Seppä omakotitalonsa kylpyhuone- ja saunaremontin lopputulosta. 

Kyseessä on vuonna 2006 valmistunut puuverhoiltu, 146-neliöinen omakotitalo, jonka Jonne Seppä on itse rakennuttanut. Kylpyhuone kaipasi päivitystä, sillä Seppä huomasi lattiassa rikkinäisiä saumoja. Niinpä kylpyhuoneen ilme päätettiin tuoda samalla kertaa tälle vuosikymmenelle. 

Sepän vaimo oli kuullut tuttavaltaan positiivista palautetta Kymppikylppärin tekemästä remontista, joten yritys valikoitui mukaa tarjouskilpailuun. 

“Heidän tarjouksensa vaikutti todella hyvältä. Pidin siitä, että kaikkia yksityiskohtia ei tarvinnut sopia tarkkaan. Sovimme kokonaishinnan, 35 000 euroa, joka sisältäisi kaiken ja saisimme juuri sellaisen kylpyhuoneen ja saunan kuin haluaisimme”, Seppä sanoo. 

Se toi kaivattua joustoa esimerkiksi mittatilaussaunan tekemiseen. 

“Pidin siitä, ettei meidän tarvinnut miettiä euron tarkasti, mitä mikäkin laudepuu tulee maksamaan. Se oli avaimet käteen -paketti ja saunasta tuli upea!” 

Aikataulu piti ja lopputulos hurmasi

Kymppikylppäri toteutti Sepän perheen kylpyhuone- ja saunaremontin joulukuussa 2022, ja siihen kului kokonaisuudessaan kuutisen viikkoa. Seppä perheineen asui kotona koko remontin ajan. 

“Siinä meni juuri se aika, mitä luvattiinkin”, hän kiittelee. 

Uuden kylpyhuoneen ilme oli juuri sitä mitä tilattiin ja paljon enemmänkin. Seppä on kiitollinen Kymppikylppärin ideoista ja ehdotuksista, jotka tukivat kokonaisuutta. 

“Ilme on skandinaavinen. Siellä on käytetty isoa laattaa ja maanläheisiä sävyjä. Saunan lauteet ovat leveää lankkua. Suihkut ja valaistus tukevat premium-tunnelmaa”, hän kuvailee.  

Sepän mielestä kaikkein parasta projektissa oli työn laatu. Hän kokee ehdottomasti saaneensa rahoilleen vastinetta.  

“Tykkään itsekin rakennella ja arvostan hyvää työnjälkeä. Heillä oli aitoa käsityöläisyyttä ja kunnianhimoista tekemistä. Asiat tehdään viimeisen päälle. Pystyin olemaan levollisin mielin, sillä tiesin, että he osaavat hommansa.” 

Seppä kokee, että löysi Kymppikylppärin kanssa alusta asti yhteisen sävelen. 

“Koin, että meillä oli yhteinen tavoite, että tehdään meidän kylpyhuoneesta hemmetin hyvä. Ja siitä tuli hemmetin hyvä”, Seppä sanoo. 

Hyvää kommunikointia alusta loppuun

Seppä antaa Kymppikylppärille kiitosta myös hyvästä kommunikaatiosta. Päivittäinen viestintä tapahtui kätevästi WhatsAppin välityksellä. Myös tarjous ja remontin jälkeen saatu dokumentaatio olivat hyvin jäsenneltyjä ja selkeitä. 

“Viestintä oli aktiivista ja pysyin koko ajan kärryillä siitä, mitä tapahtuu. Lisäksi minulta kysyttiin mielipidettä vain olennaisiin asioihin, eikä tehty mitään turhaa asioiden varmistelua”, hän sanoo. 

Seppä painottaa myös pienen yrityksen etuja. 

“Pidin siitä, että sama henkilö, jonka kanssa tein sopimuksen, tuli myös haalarit päällä tekemään homman”, hän mainitsee. 

Seppä on kokonaisuuteen erittäin tyytyväinen. 

“Olen suositellut Kymppikylppäriä myös muille ja suosittelen jatkossakin!” hän sanoo. 

Tarvitsetko kylpyhuoneremontin?
Ota meihin yhteyttä!

Jussi - Ota yhteyttä kymppikylppari.fi
Jussi Siikakoski
Toimitusjohtaja / Yrittäjä
Tero - Ota yhteyttä kymppikylppari.fi
Tero Niskanen
Yrittäjä