Kylmpyhuoneremontti Teppo Annila

”Kymppikylppärillä oli todella mukavat tekijät, joiden kanssa oli helppo keskustella.”

Kokonaisvaltainen kylpyhuone- ja saunaremontti omakotitaloon: "Näyttää äärimmäisen hyvältä"

Kymppikylppärin toteuttama omakotitalon kylpyhuone- ja saunaremontti ylitti tamperelaisen Teppo Annilan odotukset. 

 ”Lopputulos näyttää äärimmäisen hyvältä. Olen todella tyytyväinen Kymppikylppärin erinomaiseen ja huolelliseen työnjälkeen”, kiittelee Teppo Annila. ”

Kylpyhuone- ja saunaremontti toteutettiin vuonna 2001 rakennettuun omakotitaloon, johon Annilan perhe muutti kahdeksan vuotta sitten. Annilan mukaan tila oli epäkäytännöllinen, vanhahtava ja siinä oli tehty tilan suhteen huonoja ratkaisuja.  

”Sitten kun huomasin, että laatat olisi pitänyt saumata uudelleen, se oli viimeinen pisara. Niinpä päätimme päivittää kylpyhuoneen ja saunan kokonaan. Samalla päätimme uusia myös kodinhoitohuoneen lattian”, Annila sanoo. 

Kylpyhuone, sauna ja kodinhoitohuoneen lattia remontoitiin keväällä 2024 ja se vei kokonaisuudessaan noin seitsemän viikkoa.  

Kuvat ennen

Kuvat jälkeen

Kymppikylppäri voitti kilpailutuksen

Annila kilpailutti kylpyhuoneremontin ja pyysi tarjousta viidestä yrityksestä.  

“Kymppikylppärin tarjous oli laadukkaampi verrattuna muihin, sillä se oli perinpohjainen ja siitä muodostui heti sellainen kuva, että yritys tekee hyvää jälkeä”, hän sanoo ja jatkaa: 

“Tarjouksessa oli yksityiskohtaisesti selitetty, mitä tehdään. Lisäksi pidin siitä, että he itse ehdottivat erilaisia ratkaisuita eli olivat suunnitteluprosessissa aktiivisesti mukana.” 

Suihkutilaa kasvatettiin ja saunan kokoa pienennettiin. Saunaan tehtiin umpinaiset, modernit lämpökäsitellystä haavasta valmistetut lauteet ja upotettu kiuas. Aiemmin saunassa oli turhaa hukkatilaa, mutta nyt tila on käytetty kokonaan, sillä lauteiden suuntaa muutettiin. Saunaa reunustaa tummennettu lasiseinä. 

Kylpyhuoneessa on käytetty suurta, harmaasävyistä laattaa. Suihkut siirrettiin samalle seinälle. Kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen välillä on kynnyksetön kulku. 

Hyvää kommunikaatiota ja joustoa

Annila kiittelee Kymppikylppäriä laadukkaan työn lisäksi myös töiden sujuvuudesta ja toimivista henkilökemioista. 

“Kymppikylppärillä oli todella mukavat tekijät, joiden kanssa oli helppo keskustella. Loimme WhatsApp-ryhmän, jonka kautta kommunikointi sujui hyvin. Lisäksi heiltä löytyi tarvittavaa joustoa esimerkiksi työajoissa”, hän perustelee. 

Annila kertoo, että jo tarjouksesta tuli sellainen kuva, että Kymppikylppäri tekee laadukasta ja huolellista jälkeä – ja se näkyy hänen mukaansa myös lopputuloksessa. 

“Olen todella tyytyväinen, ei ole mitään pahaa sanottavaa. Jossain kohtaa täytyy päivittää myös vessojen ilmettä ja aion ottaa ensimmäisenä yhteyttä Kymppikylppäriin. Suosittelen heitä mielelläni myös muille”, Annila sanoo.

Tarvitsetko kylpyhuoneremontin?
Ota meihin yhteyttä!

Jussi - Ota yhteyttä kymppikylppari.fi
Jussi Siikakoski
Toimitusjohtaja / Yrittäjä
Tero - Ota yhteyttä kymppikylppari.fi
Tero Niskanen
Yrittäjä