Kymppikylppäri Oy

Parempaa laatua ja palvelua kustannustehokkaasti

Hyvän rakennustavan mukaista toimintaa

Kymppikylppäri Oy on Pirkanmaalla kylpyhuone- ja saunaremontteja toteuttava yritys. Yritys on luotu aidosta halusta tarjota parempaa laatua ja palvelua, kun mihin alalla on yleisesti totuttu. Toteutamme haastavatkin kylpyhuone- ja saunaremontit vankalla ammattitaidolla. Teemme kylpyhuone- ja saunaremontit aidosti avaimet käteen periaatteella. Yrityksemme tärkeimpiä arvoja ovat luotettavuus, asiakastyytyväisyys ja loppuun hiottu työn laatu. Me olemme luottamuksenne arvoisia.

Noudatamme kaikissa olosuhteissa hyvän rakennustavan mukaisia menetelmiä.

Kymppikylppäri Oy

Miten toimimme?

Laadukas remontti

Toteutamme kylpyhuone- ja saunaremontit aina kokonaisurakkana, jollei asiakas muuta toivo. Annamme tarjouksessa asiakkaalle aina hinnan ja aikataulun, jotka pitävät. Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää.

Pyydä tarjous

Jätettyäsi meille yhteydenottopyynnön reagoimme viipymättä. Varatessasi meidät arviokäynnille, et sitoudu vielä mihinkään. Arviointikäynnillä kartoitamme aina tarkoin asiakkaan tarpeet, toiveet ja kohteessa tehtävät toimenpiteet.

Remontin vaiheet

Perusperiaatteenamme on, että asunto tulee olla urakkamme ajan täysin asuttavissa ja urakasta aiheutuvat epämukavuustekijät on minimoitava. Kosteusmittaukset dokumentointi ja loppukatselmus ovat aina osa urakointiamme.

Ota yhteyttä

Jussi - Ota yhteyttä kymppikylppari.fi
Jussi Siikakoski
Toimitusjohtaja / Yrittäjä
Tero - Ota yhteyttä kymppikylppari.fi
Tero Niskanen
Yrittäjä