Kylpyhuoneremontti Ylöjärvellä – aina toiveidesi mukaan

Mietitkö kylpyhuoneesi päivittämistä Ylöjärven alueella? Meiltä saat laadukkaan kylpyhuoneremontin, joka vastaa toiveitasi ja jopa ylittää odotuksesi. Ammattitaitoinen tiimimme on sitoutunut tarjoamaan ensiluokkaista palvelua ja tekemään sinulle räätälöidyn, korkealaatuisen kylpyhuoneremontin, joka kestää vuosikymmeniä. Valitsemalla meidät kumppaniksi, saat timanttista työn laatua, ystävällisen palvelun ja perusteellisen dokumentoinnin jokaisesta työvaiheesta. Aloita matka kohti uudistettua kylpyhuonetta – ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous!

Miksi teettää meillä kylpyhuoneremontti Ylöjärvellä?

Palvelemme pääasiassa yksityisasiakkaita kokonaisvaltaisesti remontin suunnittelusta loppusiivoukseen asti. Olipa haaveissasi sitten moderni suoraviivainen tyyli tai perinteinen kodikas ilmapiiri, tiimimme osaavissa käsissä toiveesi muuttuvat todeksi. Asiakaslähtöinen palvelu on toimintamme ydin ja kokonaisvaltainen dokumentointi takaa suorituksemme tasokkuuden. Meidän kanssamme on aina helppo asioida!

1. Panostamme asiakaskokemukseen

Urakka-aikainen tiedottaminen takaa sinulle stressittömän remonttikokemuksen. Meidän kanssamme toimiessasi olet koko ajan tietoinen siitä, miten urakka etenee, mitä siinä tapahtuu, mitä tapahtuu seuraavaksi ja mikä on työmaalla tilanne juuri nyt.

2. Maksuton kartoituskäynti

Ilmaisella kartoituskäynnillä kartoitamme remonttitarpeesi ja huomioimme ne kylpyhuoneremontin toteutuksessa. Meiltä saat myös suunnittelupalvelut - toteutamme kaikki myymämme urakat itse suunnittelusta toteutukseen.

3. Teemme urakat aina tinkimättä työn laadusta

Meille jokainen kylpyhuoneremontti Ylöjärvellä on uniikki projekti ja teemme urakat aina tinkimättä työn laadusta missään urakan vaiheessa. Olemme sitoutuneet varmistamaan, että jokainen projekti suoritetaan huolellisesti, ottaen huomioon asiakkaidemme toiveet ja kodin ainutlaatuisuuden.

4. Korkeatasoista asiantuntijuutta

Kylpyhuone ja muut märkätilat ovat asuntoremontin ja -rakentamisen vaativin osa. Ne kannattaa hoitaa aina kerralla kuntoon ja tehdä oikein. Meillä vesieristyksistä vastaavat ammattitaitoiset asentajat, joilla on asianmukaiset sertifikaatit ja osaaminen työn tekemiseen.

5. Meidän kanssa tiedät mistä maksat

Asiakkaanamme tiedät aina etukäteen, mikä remonttisi hinta tulee olemaan eikä sinulle synny ikäviä yllätyskustannuksia. Annamme työstä aina sitovan tarjouksen. Hyödynnä kotitalousvähennys remonttityön osalta!

Miten tilaan kylpyhuoneremontin?

 • Ota yhteyttä meihin soittamalla 040 189 6895/ 040 215 7317 tai lomakkeella. Vastaamme viestiisi joko saman päivän aikana tai viimeistään seuraavana arkipäivänä. 
 • Haastattelemme sinua ja kartoitamme haluamasi urakan laajuuden. Haastattelun perusteella voimme antaa heti karkean hinta-arvion tulevasta urakasta. 
 • Mikäli etäarvio on mielestäsi halutun suuntainen, tulemme kohteeseen kartoituskäynnille. Käynnin perusteella annamme lopullisen ja sitovan tarjouksen kylpyhuoneremontista. Tarjouksemme sisältää aina selkeän erittelyn mistä hinta koostuu. Ilmoittamamme hinnan päälle ei koskaan tule piilokuluja.
 • Kun hyväksyt tarjouksen, sovimme kanssasi ajankohdan työn aloittamiselle. Aikataulutamme remontin niin, että se etenee mahdollisimman tehokkaasti ja aiheuttaa mahdollisimman vähän häiriötä arkeesi. Töiden aloittaminen riippuu aina sen hetkisestä työtilanteestamme, mutta pääsääntöisesti työ aloitetaan 2 kuukauden sisällä tilauksestasi.
Ota yhteyttä kymppikylppari.fi

Miten kylpyhuoneremontti Ylöjärvellä etenee?

 1. Työt alkavat normaalisti sillä, että kaikki vanha puretaan runkorakenteelle asti niin seinien kuin lattiankin osalta. Kun purkutyöt on saatu suoritettua, tehdään jääville rakenteille kattava kosteuskartoitus. Tämän jälkeen remontti jatkuu pohjatöillä.
 2. Pohjatyöt ja niiden laatu ovat avainasemassa laadukkaan kokonaisuuden tavoittelussa. Lattiakallistukset ovat hyvä esimerkki pohjatöiden merkityksestä; tarkasti valettu lattia mahdollistaa kylpyhuoneeseen linjakkaan laatoitustyön. Monista kilpailijoistamme poiketen valamme lattiakallistukset aina uudelleen.
 3. Pohjatöiden valmistuttua tehdään kylpyhuoneeseen vedeneristystyöt. Huolellisesti suunniteltu vedeneristys, laadukkaat materiaalit ja ammattitaitoinen asennus varmistavat, ettei kosteus pääse tunkeutumaan rakenteisiin, jotka voivat johtaa home- ja lahovaurioihin. Vedeneristystyö dokumentoidaan aina huolellisesti ennen laatoitustöiden aloittamista.
 4. Vedeneristystöiden jälkeen kylpyhuone laatoitetaan. Laatoitustyöt ovat kylpyhuoneremontin sydän, jossa yhdistyvät esteettisyys ja käytännöllisyys. Oikeaoppisesti suoritettu laatoitus ei vain luo upeaa ulkonäköä tilaan, vaan myös suojaa rakenteita kosteudelta, mikä on vesialtistuksen vuoksi kylpyhuoneissa erityisen tärkeää.
 5. Laatoitustöiden päätyttyä kylpyhuoneremontti jatkuu alakattotöillä, kalustamisella ja muilla loppuvaiheen rakennustöillä. Kylpyhuoneremontin yhteydessä voimme mm. asentaa vettä ja energiaa säästäviä hanoja ja suihkupäitä, jotka pienentävät vedenkulutusta.
 6. Rakennustöiden valmistuttua tehdään remonttialueella kattava loppusiivous.
 7. Kylpyhuoneremontin valmistuttua pidetään loppukatselmus, jossa lopputulos käydään kanssasi tarkasti läpi. Luovutamme sinulle myös dokumentit, joista näkyy tarkasti ja selkeästi, kuinka remontti on suoritettu.

Aloitetaan unelmiesi kylpyhuoneremontti nyt!

Olitpa sitten suunnittelemassa täydellistä kylpyläelämystä kotiisi tai tarvitset vain pieniä päivityksiä nykyiseen kylpyhuoneeseesi Ylöjärvellä, käynnistä kylpyhuoneen uudistus jo tänään. Anna asiantuntijatiimimme näyttää, miten unelmat muuttuvat todeksi. Meidän kanssamme saat paitsi uudistetun kylpyhuoneen, myös arvokkaan panostuksen kodin tulevaisuuteen. Tee unelmiesi kylpyhuoneesta totta – soita tai jätä yhteydenottopyyntö!

Ota yhteyttä kymppikylppari.fi

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kyllä, meillä on kaikki tarvittavat luvat ja sertifikaatit, jotka ovat vaatimuksena kylpyhuoneremonttien toteuttamiseen Suomessa. Kaikki työntekijämme ovat myös asianmukaisesti koulutettuja ja sertifioituja. 

Kylpyhuoneremontin kesto riippuu monista tekijöistä, kuten remontin laajuudesta ja yksityiskohdista. Täysivaltainen kylpyhuoneremontti kestää tavallisesti 4-5 viikkoa. Tarjoamme tarkan arvion projektin kestosta suunnitteluvaiheessa.

Pyydä tarjous

Kylpyhuoneremontin hinta voi vaihdella suuresti riippuen remontin koosta, valituista materiaaleista ja työn vaativuudesta. Yksityiskohtaisen kustannusarvion antaminen vaatii kohdekäynnin ja tarpeidenne tarkan kartoituksen. Annamme aina kilpailukykyisen ja läpinäkyvän tarjouksen, johon sisältyvät kaikki remonttiin liittyvät kustannukset ilman piilokuluja. 

Tämä riippuu remontin laajuudesta ja siitä, miten herkkä olet mahdollisille haitoille kuten melulle ja pölylle. Tavallisesti asiakkaat asuvat asunnossa koko kylpyhuoneremontin ajan. Tavoitteenamme on varmistaa, että asuminen on mahdollista ja remontti häiritsee asumistasi mahdollisimman vähän. Mikäli kylpyhuoneessa on asuntosi ainoa vessa, joudut todennäköisesti miettimään urakka-ajalle tilapäisratkaisuja asumisesi suhteen. 

Ota yhteyttä

Jussi - Ota yhteyttä kymppikylppari.fi
Jussi Siikakoski
Toimitusjohtaja / Yrittäjä