Uudiskohteet

Teemme laatoitustyöt kaikenkattavasti myös rakenteilla olevaan asuntoosi.

Laatoitustyöt kaikenkattavasti

Laatoitustyöt

Teemme laatoitustyöt kaikenkattavasti myös rakenteilla olevaan asuntoosi. Kauttamme voit tilata, niin kylpyhuone-, wc-, lattia- terassi- kuin rappulaatoituksetkin. Kaikenlaiset laatoituksiin liittyvät työt ovat ydinosaamisaluettamme.

Pohjat kuntoon

Uudiskohteissa tarkastamme aina pohjat ja korjaamme niitä tarvittaessa vaadittavalle tasolle, laatoitustyön edellyttämällä tavalla. Mitä suurempia laattoja asennettavaksi valikoituu, sitä laadukkaammat tulee pohjien olla. Pohjatyöt ovat laatoitustöiden kannalta tärkein työvaihe. Tarkoin tehdyt pohjatyöt ovat laadukkaan ja onnistuneen laatoitustyön edellytys.

Rakenteiden käyttöikä ja kosteusongelmat

Vedeneristystyöt teemme kohteissamme aina itse, jotta voimme tarjota asiakkaalle kattavan takuun. Oikein ja tarkasti tehty vedeneristys on koko märkätilasi perusta. Lue lisää vedeneristystyöstä

Suuret laatat

Kalustomme ansiosta pystymme käsittelemään hyvin isojakin laattoja tarkasti ja tehokkaasti. Yli metrinkään pitkät laatat eivät ole meille ongelma.

Hinnoittelu uudiskohteessa

Myös uudiskohteissa tarjoamme urakasta hinnan koko urakan osalta. Tiedät jo tilatessasi selkeästi paljonko työ maksaa ja mitä se pitää sisällään. Emme veloita erikseen kilometreistä, tai tarjouksen jälkeen ilmenneistä lisätöistä tarjoamamme urakan osalta. Vältyt yllättäviltä kuluilta ja budjettisi pysyy näin ollen suunnitellussa kokoluokassa.

Tehosteilla yksilöllisyyttä kylpyhuoneeseesi!

Kylpyhuoneen laattavalinnoissa ja laatoitustyyleissä on vain taivas rajana. Maustamalla kylpyhuonettasi tehostein, kuten eri värisiä laattoja tehosteena käyttäen, tai vaikkapa seinäsyvennyksen jollekin seinälle sijoittaen, lisäät kylpyhuoneesi yksilöllistä ilmettä. Mitä sitten keksitkin, me toteutamme sen. Haastavatkaan laatoitustyöt eivät ole meille ongelma.
Ota yhteyttä kymppikylppari.fi

Ota yhteyttä

Jussi - Ota yhteyttä kymppikylppari.fi
Jussi Siikakoski
Toimitusjohtaja / Yrittäjä
Tero - Ota yhteyttä kymppikylppari.fi
Tero Niskanen
Yrittäjä