Kylmpyhuoneremontti Tanja Papinsaari

“Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen” 

Rivitalon kylpyhuoneremontti ylitti odotukset: “Siitä tuli täydellinen”

Tanja Papinsaari on erittäin tyytyväinen kylpyhuoneremonttiin, jonka Kymppikylppäri toteutti. 

“Siitä tuli täydellinen, juuri sellainen kuin pitikin. Se on tehty viimeisen päälle. On ollut ilo katsoa suoria saumoja ja laadukasta viimeistelytyötä”, kuvailee Tanja Papinsaari kotinsa uutta kylpyhuonetta. 

Kymppikylppäri toteutti hänen rivitaloasuntoonsa kylpyhuone- ja saunaremontin syksyllä 2023 ja siihen kului kokonaisuudessaan seitsemän viikkoa. 

Kyseessä on 1976 valmistunut rivitalo. Kun Tanja Papinsaari osti asunnon, hän tiesi, että kosteat tilat täytyisi remontoida, sillä ne olivat lähes alkuperäisessä kunnossa. 

“Lattialla oli verenpunaiset ja seinässä tummanvihreät muovimatot. Laatoitus oli vedetty niiden päälle”, hän kuvailee lähtötilannetta. 

Papinsaari halusi muuttaa kylpyhuoneen ulkoasua, mutta tehdä myös rakenteellisia muutoksia.  

“Siellä oli esimerkiksi todella iso sauna, joka vei pesuhuoneelta tilaa. Toivoin myös tilaan vessanpönttöä. Piirustuksista ei selvinnyt, missä putket menevät, joten aluksi ei oltu varmoja, voidaanko se toteuttaa”, hän muistelee. 

Kuvat ennen

Kuvat jälkeen

“Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen”

Papinsaari sanoo, että hän on elämänsä aikana ollut mukana useissa rakennus- ja remonttiprojekteissa, ja saanut kokea monenlaisia yllätyksiä. Niihin hän nytkin oli varautunut, sillä “pessimisti ei pety”. Tällä kertaa kaikki kuitenkin sujui suunnitelmien mukaan. 

“Olen erittäin tyytyväinen projektin kulkuun ja lopputulokseen”, hän kiittelee. 

Papinsaari kertoo, että luottamus Kymppikylppäriin syntyi jo tarjousvaiheessa ja kantoi läpi projektin. 

“Kävimme tilat yhdessä läpi ja sain heiltä 7-sivuisen, kattavan raportin, jossa kerrottiin tarkasti, mitä tehdään. Ei jäänyt mitään epäselvää”, hän perustelee. 

Papinsaari sanoo, että hän kertoi omista toiveistaan, mutta sai myös hyviä ideoita Kymppikylppärin tekijöiltä.  

“He ehdottivat esimerkiksi saumalaastin ja hanan väreihin muutoksia, ja niistä tulikin lopulta paljon paremmat. Ammattilainen näkee kokonaisuuden paremmin, joten on hyvä, että heiltä tulee näkemyksiä.” 

Kylpyhuoneeseen lisää tilaa

Papinsaari on tyytyväinen rakenteellisiin muutoksiin, joita kylpyhuoneessa tehtiin. Saunan ja pesuhuoneen välistä seinää siirrettiin 10 senttimetriä, jotta pesuhuoneeseen saatiin lisää tilaa. Saunassa ei ollut lattiakaivoa ollenkaan, joten sellainen tehtiin. Myös wc-pönttö saatiin lisättyä kylpyhuoneeseen.   

Uusi kylpyhuone on moderni ja skandinaavinen. Lattiaan on tehty erikoisempi laatoitus tiililadonnalla. 

“Suihkutilassa on käytetty todella isoa laattaa. Muilla seinillä on mikrosementointi, jossa on mukana jopa hieman blingblingiä”, hän kertoo.  

Papinsaari sanoo, että laadukkaan lopputuloksen lisäksi hän on tyytyväinen siihen, kuinka yhteistyö Kymppikylppärin kanssa sujui alusta loppuun asti. 

“Tiesin koko ajan, missä mennään ja millä aikataululla edetään. Se on tuolla alalla äärettömän arvokasta”, hän kiittelee. 

Tarvitsetko kylpyhuoneremontin?
Ota meihin yhteyttä!

Jussi - Ota yhteyttä kymppikylppari.fi
Jussi Siikakoski
Toimitusjohtaja / Yrittäjä
Tero - Ota yhteyttä kymppikylppari.fi
Tero Niskanen
Yrittäjä